Бора Новаковић наставља да прети новинарима!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Борислав Новаковић, војвођанска ударна песница Народне странке, наставља да прети новинарима тужбама и судским процесима. Он је данас поново одржао перформанс испред Градске куће у Новом Саду, и уместо да одговара на питања најавио је да ће са новинарима, који су се дрзнули да пишу о њему и његовом страначком пријатељу Предрагу Драгојевићу, обрачунати на суду. Тиме је Kалимеро градске политичке сцене, наставио са претњама, које је пре неколико дана изнео на друштвеној мрежи Твитер када је новинаре назвао „бедницима који су дирнули у осињак и да ће тако и проћи“.

На питање наше колегинице, а у вези са кривичним пријавама против Предрага Драгојевића, и оптужбама да он већ осам година не долази на своје радно место у ЈKП Водовод и канализација, Новаковић је одреаговао:

– То је предмет судског спора за шта ће одговарати власник вашег медија.

Интересантно је, што тема данашње конференције није предмет судског спора, већ импровизована политичка представа, јер Новаковић очигледно нема основ и материјалне доказе да оптужбе које је изнео, понови и у судници, што није случај са одговорима на новинарска питања, које себично чува за такву прилику.

Подсетимо, наш портал је објавио да Предраг Драгојевић од 1994. до 2015. има пет кривичних пријава, нелегалну викендицу, и да годинама не долази на посао.

Тагови:

Најновије