ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ПОСЕТИО КАЋ ГДЕ ЈЕ ПОЧЕЛА ИМУНИЗАЦИЈА МЕШТАНА КИНЕСКОМ ВАКЦИНОМ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, присуствовао је данас почетку имунизације 260 мештана Каћа који су се определили за кинеску вакцину Синофарм.

Обилазак пункта за имунизацију у Каћу

“Данас су на пункту за вакцинацију у Каћу две екипе Дома здравља Нови Сад, које неуморно раде за здравље наших Каћана. Ту је пријављено више од 260 грађана за имунизацију Синофарм цепивом. Драго ми је што све тече по плану и што смо град за понос”, написао је Вучевић на свом званичном ФБ налогу.

Фото: Танјуг

Вучевић је подсетио да је до данас, у Новом Саду, вакцинисано око 140.000 грађана, те да је од тога 45.000 ревакцинисано.

“Будимо стрпљиви, сачекајмо позив и вакцинишимо се јер то је једини начин да станемо на пут овој подмуклој болести 21. века”, истакао је градоначелник Новог Сада.

Милош Вучевић се захвалио лекарима и сестрама из Дома здравља, месној заједници Kаћ, и самим житељима, те је истакао да је донешена одлука да сутра екипа настави имунизацију, као и да ће посетити и друга места у околини Новог Сада.

Разговор са мештанима Каћа који су дошли на вакцинацију.

“Радује ме чињеница да сам видео доста старијих суграђана, јер су они најугроженија категорија становништва”, закључио је градоначелник Милош Вучевић.

Тагови:

Најновије