Данијела Штајнфелд оптужила Бранислава Лечића за силовање

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Глумица Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао.

Штајнфелд је пре неколико дана појавила у београдском Вишем јавном тужилаштву, на позив тужиоца како би допунила свој претходни исказ. Она је, у присуству адвоката, говорила о свом трауматичном искуству, о ком је јавност упознала пре неколико месеци у свом документарном филму, снимљеном у Америци где тренутно и живи.

Штајнфелд је открила да је мистериозни силоватељ, чији је идентитет упорно скривала од јавности, глумац Бранислав Лечић, наводећи да ју је напаствовао пре неколико година док је са њим радила на једном пројекту.

Након саслушања Штајнфелд, тужилаштво треба да донесе одлуку како ће даље поступати, а очекује се да ће Лечић бити позван да се изјасни поводом пријаве глумице.

У ранијем исказу датом пред тужиоцем, глумица није изнела било какав детаљ који би указао на потенцијалног починиоца. Она је тада рекла да је реч о “веома моћном човеку” који се непрекидно појављује у јавности.

Не могу да имам коментар на једну тако осетљиву тему, док из Тужилаштва не добијем позив и не добијем црно на бело да ме је оптужила за такву ствар – рекао је глумац Бранислав Лечић.

Фото: СрбијаДанас

Тагови:

Најновије