Драшко: 22 дана нисам добила одговоре на питања која сам поставила Бориславу Новаковићу

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Сања Драшко, шеф одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини града Новог Сада, обратила се данас, поводом питања која је поставила Бори Новаковићу пре тачно 22 дана.

Данас је тачно 22. дан од када сам на истом овом месту Бориславу Новаковићу барону Минхаузену политичке сцене Србије, поставила само два питања!

Питала сам:

1) Да ли је истина да му је викендицу опремио и уредио Душан Боровица, његов пајтос из афере Булевар Европе

2) Да ли је истина да му је стан уредила и опремила фирма Горана Елезовића у износу од више десетина хиљада евра.

Одговоре на та питања до данас нисмо чули! Бора Новаковић је изузетно заузет глуматањем на перформансима које упорно приређује грађанима. Научиће марксиста, преквалификовани социолог и глуму, само да грађанима не призна истину!

Морам да се дотакнем и злоупотребе информација и нових измишљотина у вези са будућим уређењем приобаља. Борислав Новаковић износи нови сет лажи у вези са планским актом који још увек није донесен, јер се он тобоже брине за биодиверзитет. Слика! Хајде да погледамо и како Борислав Новаковић уништава природу и зеленило на Шодрошу, заједно са групицом његових политичких активиста, који су дошли пре неки дан да подрже Борин перформанс и тада су возилима окупирали и изгазили зелене површине на Шодрошу!

Ето како они брину о природи и зеленим површинама! Колико ли то њих уопште и интересује, када нису у стању да прошетају 50м?!Борислав Новаковић је поред редовног лагања и измишљања усавршио и нову дисциплину… Наиме, пре два дана вршио је притисак на медиј, портал НС уживо који се усудио да нешто каже о малверзацијама и аферама Борислава Новаковића и његових сарадника! И то замислите тако што је најавио да држи конференцију за штампу испред просторија НС уживо и на тај начин изврши својеврстан притисак на тај медиј, и послао је своје активисте да то ураде уместо њега, а успут се појавио графит са претњама том истом медију, на којем пише „“ и као да то није било довољно, неко је претио радницима који су кречили те графите. Закључите сами које то био!

Да ли то Борислав Новаковић прави медијски линч и прогон медија који не пишу како он жели? Да ли то Борислав Новаковић урушава демократске институције у Србији и жели да наметне исто оно медијско једноумље у којем смо живели до 2012 године. Зато се питам зашто јавност не реагује и зашто се нису сва новинарска удружења огласила на бруталне претње медијима истим оним интензитетом као када су се појављивали овакви графити против других медија и новинара?

Питам Вас Бориславе Новаковићу докле ћете тим бруталним лажима бестидно прогонити све оне који не мисле као Ви???

Тагови:

Најновије