Министарство финансија отвара врата за седам најбољих студената Економског факултета

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали истакао je да је Економски факултет у сарадњи са Министарством финансија расписао конкурс за седам радних места, намењених најбољим студентима тог факултета.

”Министарство финансија поново даје шансу најбољима да се пријаве и почну да развијају своју каријеру радећи за државу. Као и прошлог пута, када је посао добило шест студенткиња, нових седам најбољих добиће посао на одређено време, а ако се добро покажу, даћемо им шансу да добију уговоре и на неодређено време”, рекао је Мали.

Мали је напоменуо да је ово пример давања шансе младим, посвећеним и вредним људима, који Србију треба да виде као земљу у којој ће остварити своју будућност.

”Потребно нам је троје људи за рад у Сектору за праћење фискалних ризика, двоје за рад у Секретаријату министарства и двоје који ће бити ангажовани у Сектору за финансијски систем. Они који прођу конкурс, постаће део тима који посвећено и одговорно води рачуна о јавним финансијама земље. Зато су нам потребни најбољи и наставићемо да пружамо прилике онима који су спремни да на ову шансу не гледају само као на посао, већ као прилику и за лични и професионални развој”, закључио је Мали.

Тагови:

Најновије