Млади филмски стваралац и стручњак за ефекте Никола Тодоровић о “Wonder Dynamics” пројекту код градоначелника Новог Сада

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Никола Тодоровић, млади српски филмски стваралац и стручњак за ефекте боравио је у посети код градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића.

Никола Тодоровић

“Веома сам срећан што сам упознао Николу Тодоровића, младог српског филмског ствараоца и стручњака за визуелне ефекте, који ће Холивуд довести у наш град! Овај младић је са холивудском звездом Тајем Шериданом покренуо медијско-технолошки старт-ап “Wonder Dynamics”, који у Новом Саду запошљава 10 људи, а то је тек почетак! “Wonder Dynamics” користи вештачку интелигенцију и машинско учење за развој најсавременијих технологија и иновативних продукцијских алата, који ће независним филмским ствараоцима са нижим буџетима омогућити израду врхунских визуелних ефеката на нивоу најбољих блокбастер остварења. Подржавам наше младе и креативне људе и верујем да ћемо заједничким снагама успети ускоро да остваримо да се на улицама Новог Сада снимају високобуџетни филмови. Не постоје границе, идемо напред!”, написао је градоначелник Милош Вучевић на свом ФБ налогу.

Милош Вучевић и Никола Тодоровић

Тагови:

Најновије