НОВИ САД ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ИСТИ – КАПИТАЛНЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ КОЈЕ ЋЕ ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ СВИХ ГРАЂАНА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Током јучерашњег дана, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се са представницима кинеске компаније ЦБРС, где су договорени капитални пројекти важни за Нови Сад, али и целу Србију.

Уз видео, који је поделио на свом званичном Инстаграм и ФБ налогу, Вучевић је истакао да су у питању изградња Фрушкогорског коридора, централни пречистач за отпадне воде, који ће спречити загађивање Дунава, 90 км канализационе мреже, завршетку западне обилазнице око Новог Сада, као и нови четврти мост. Четврти мост ће уједно бити и најзападнији мост у држави, који спаја две обале и растерећује саобраћај на три новосадска булевара.

“До краја ове године креће изградња моста који је део Фрушкогорског коридора, а за 12 месеци креће подизање градског моста на Дунаву, који ће бити наставак Булевара Европе и спојиће се код кружне раскрснице у Сремској Каменици и даље ићи ка Фрушкогорском коридору. Верујем у Србију која се гради, верујем у људе који су вредни и који ће засукати рукаве да имамо бољу будућност”, истакао је Вучевић

Он је уједно нагласио и да се не треба обазирати на зле језике и оне који спутавају развој државе говоранцијама из удобних фотеља.

“Идемо напред, градимо, стварамо и мењамо нашу садашњост како бисмо имали бољу будућност”, закључио је градоначелник Новог Сада.

Тагови:

Најновије