Нови Сад планира још више улагања у женски ватерполо

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин, организовали су пријем у Свечаној сали Градске куће ватерполисткиње Ватерполо клуба “Војводина”, које су у децембру прошле године први пут освојиле трофеј Kупа Србије.

Пријем ватерполисткиња ВК “Војводина

Вучевић се захвалио девојкама на историјском успеху и обећао још већу подршку Града Новог Сада ватерполо клубу.

“Ватерполо клуб ”Војводина” је један од четири у Новом Саду са највећом финансијском подршком и очекујемо да у наредном период постигну још боље резултате, нарочито девојке, којима је и титула у националном првенству прошле године измакла за мало. Разговараћемо са представницима клуба о начинима за још већу помоћ”, рекао је градоначелник Новог Сада.

Марко Цхук, генерални директор ВK “Војводина”, захвалио се на честиткама и рекао да ватерполисти и ватерполисткиње имају изузетне услове за тренирање, јер им је поверено управљање градским базеном на Сланој бари.

Слађана Дрезгић, тренер прве екипе, истакла је да је за историјски успех било потребно само 10 година и да ће у наредном првенству девојке дати све од себе да дођу и до те титуле државног првака.

Тагови:

Најновије