ПЕЂА МАФИЈА ИМА ЧАK 5 KРИВИЧНИХ ПРИЈАВА: Десна рука Боре Новаковића власник је дебелог досијеа

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Председник Извршног одбора Народне странке Предраг Драгојевић власник је чак пет кривичних пријава, сазнаје портал НС Уживо. Он их је сакупио у периоду од 1994. до 2015. године.

С ким си такав си – најбоље описује новосадски дуо Вука Јеремића. Kако Бора Новаковић не би био усамљени власник кривичне пријаве, за десну руку изабрао је човека који их има чак пет! Иако је похвално да један политичар кадрира људе који су у нечему бољи од њега, мало је вероватно да Бора поносно гледа на грехе свог страначког саборца у бици за повратак на власт.

Предраг Драгојевић прву кривичну пријаву “зарадио” је 1994. године, за фалсификовање новца. Друга, стиже већ наредне године, по којој се Драгојевић терети за поседовање/ношење оружја и муниције.

Трећу кривичну пријаву Пеђа Мафија добија 2000. године због наношења тешких телесних повреда. Ово градиво обновиће 2004. када је у свој, сада већ дебељушкасти досије, поново уписао пријаву за тешке телесне повреде.

Уследила је 11 година дуга пауза из које би могло да се закључи да се Пеђа смирио, препустивши времену да пређашњи греси постану “грешке из младости”. Међутим 2015. године, надлежни бришу прашину са досијеа Драгојевића, јер му се те године ставља на терет тешко дело против безбедности собраћаја.

Портал НС Уживо у наредним данима писаће о околностима и детаљима случајева у којима је, овај високопозиционирани члан Народне странке, у свој портфолио уписао чак пет кривичних пријава.

nsuzivo.rs

Тагови:

Најновије