Потписан Меморандум о изради планске и техничке документације за пројекат изградње обилазнице око Новог Сада

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Нови Сад је још једним кораком ближи свом четвртом мосту на Дунаву и обилазници, који ће донети велику и позитивну промену, чиме ће се побољшати живот свих нас, рекао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

“Као градоначелнику и Новосађанину, срце ми је пуно након присуствовања потписивању Меморандума о изради планске и техничке документације за пројекат изградње обилазнице око Новог Сада, а чија реализација ће почети најкасније до марта 2022”, истакао је градоначелник Новог Сада.

Овај важан документ су данас потписали министар грађевине, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић, в.д. директора “Коридори Србије” Александар Антић и директор компаније ЦРБЦ Джанг Сјаоујен, а свечани тренутак увеличали су и представници Амбасаде НР Кине.

“И као што је рекао велики Иво Андрић да градњом мостова, односно успоставом веза “човјек се остварује јер све чим се овај наш живот казује – мисли, напори, погледи, осмеси, речи, уздаси – све то тежи ка другој обали, којој се управља као циљу, и на којој тек добива свој прави смисао”, тако ће и овај нови мост проширити наше видике и наш град учинити лепшим”, закључио је Вучевић.

Тагови:

Најновије