Семинар: Све што треба да знате о примени Закона о електронском фактурисању

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тема једнодневног семинара који ће се одржати у уторак, 27. јула, u ЈП Службени гласник Беогаду је примена Закона о електронском фактурисању. Семинар се одржава уживо, уз могућност праћења и онлајн преко Zoom платформе.

Семинар даје одговоре и на питања опште дигитализације пословне документације и руководиоци општих административних служби могу добити оперативна упутства и конкретне примере за поступање.

Коме је намењен семинар?

Семинар је намењен полазницима из јавног и приватног сектора чија је одговорност у планирању и извршењу организације пословања на основу обавеза примене закона.

Такође је намењен финансијским руководиоцима, шефовима рачуноводства, али и самим рачуновођама и књиговођама као и запосленима који обављају послове одговорних лица за имплементацију електронског пословања, ИТ руководиоцима и администраторима.

 Информације око погодности пријављених учесника и саме пријаве за семинар може се добити на тел. 063 445 800 или преко  Регионалне канцеларије посредника на мејл: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com.

Тагови:

Најновије