УЗНЕМИРУЈУЋЕ – видео снимак туче у Лазе Телечког

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

У суботу око 19 часова дошло је до опште туче на углу Лазе Телечког и Мите Ружића, у којој је учествовало више лица.
На интернету се појавио узнемирујући снимак туче.

Према речима доктора Зорана Круља портпарола хитне помоћи, њихова екипа интервенисала је на лицу места у 19 часова и 13 минута, где је затечен младић стар 23 године. Екипа хитне помоћи пружила му је помоћ, а потом је превезен на одељење реанимације УЦ КЦВ на даљу дијагностику и лечење. Како портал Нсуживо преноси, он је хемодинамски нестабилан и налази се у тешком стању.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су М. М. (2001), Д. Н. (2000) и В. С. (2001) из Шида, због постојања основа сумње да су учинили кривично дело насилничко понашање, као и њиховог суграђанина М.М. (2000), осумњиченог за кривично дело тешка телесна повреда.
Двојица осумњичених за крвави обрачун ухапшени су јуче на Тргу Марије Трандафил нешто пре 18 часова.
У хапшењу су учествовали припадници интервентне бригаде и жандармерије, а на терену су били и инспектори у цивилу. Припадници жандармерије упали су зграду на броју 20 и провалили су у стан такозваним овном.
У стану су затечена два младића која су ухапшена.
Сумња се да су њих двојица, заједно са друга два познаника, испред једног угоститељског објекта, напала тројицу младића са подручја Жабља и Бача, да су их тукли рукама и ногама и нанели им ножем убодне ране, тако да су двојицу тешко, а једног лакше повредили.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и биће приведени, уз кривичну пријаву, основном јавном тужиоцу у Новом Саду.

Тагови:

Најновије