У среду почиње имунизација у тржном центру “Променада”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада, истакао је да од среде, 06. маја 2021. године, почиње имунизација у тржном центру “Променада”. Он је нагласио и да је у плану брендирање једног аутобуса ГСП, како би што више грађана видело рекламу и одлучило се на имунизацију.

“Проценат вакцинисаних у граду је сада на око 40 одсто, али то није довољно, број је мали посебно у рањивој популацији од 50 до 59 година, и ту нисам задовољан постигнутим. Просто ми је невероватно да упркос апелу лекара, који су на измаку снаге, упркос томе што знамо колико нас вакцина штити, ми се и даље не вакцинишемо у потребном броју”, рекао је Вучевић.

Први човек Новог Сада истакао је и да ће се водити рачуна и о малим општинама у окружењу Новог Сада. Такође, истакао је да се велики број странаца одлучује на имунизацију у нашој земљи.

“Странци долазе да се заштите, а ми игноришемо спас за сопствено здравље! Хајде да дамо себи другу шансу! Имамо све – и вакцине, и стручњаке и план и жељу да убрзамо вакцинацију и тако коначно уђемо у мирнију фазу”, наглашава Милош Вучевић.

Он је нагласио и да нас чека дивно новосадско лето, те да не смемо дозволити ковиду да га поново поквари.

Тагови:

Најновије