СТИЖУ НОВЕ ДОЗЕ ВАКЦИНА: Помоћ Меридиана за више од 50 болница Србије

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Максимална солидарност са херојима који се боре за животе

Цео свет чека да се живот врати у нормалу, у Србији је вакцинација у пуном јеку –вечну захвалност на овој борби дугујемо лекарима и медицинским сестрама.

У овој кампањи солидарности нема предаха.Зато је и компанија Меридианбет, лидер у одговорном приређивању игара на срећу широм Европе и Југоисточне Европе, месецима на терену са само једним циљем – олакшати невоље и патње наугроженијих појединаца и здравствених установа током најжешћег удара кризе у последњих неколико деценија.

За овај племенити циљ Меридиан је наменио и само до сада донирао више од 100 милиона динара, доказујући још једном да је поуздани партнер Републике Србије, али и држава региона у санирању последица пандемије.

Србија: Кревети и донације за домове здравља

Када је реч о Србији, запослени у Меридиану у претходном периоду посетили су Инфективну клинику Београд као и домове здравља у Сопоту, Убу, Лозници и Смедеревској Паланци, Неготину, Младеновцу, Зајечару, Јагодини, Грачаници… Уручене су веома вредне донације у виду медицинских лежајева и дефицитарне опреме, јер је реч о установама које већ месецима функционишу мимо смештајних и кадровских капацитета.

Меридиан је, иначе, недавно упутио вредну донацију и Влади Црне Горе како би се суседна земља што пре изборила са последицама пандемије. Раније ове године, медицинска апаратуру и дефицитарна опрема донирана је здравственим установама у Подгорици, Будви, Никшићу, Беранама, Херцег Новом, Бару, Рожајама…

Волонтери Меридиана обилазе читаву БИХ

Волонтери запослени у Меридиану месецима су на терену и широм Босне и Херцеговине, како у Републици Српској тако и у Федерацији БиХ.

Бања Лука, Сарајево, Требиње, Добој, Приједор, Тузла… Само су нека од здравствених центара којима је Меридиан до сада донирао медицинску опрему и материјална средства.

Широм Балкана Меридиан је у години за нама помагао народним кухињама, домовима за старе, организацијама Црвеног крста/крижа, а нису заборављени ни аматерски спортски клубови.

Више од 20 година траје прича о хуманости и солидарности компаније Меридиан, и што је најзначајније – то је тек почетак.

Меридиан – увек и свуда уз свој народ.

Преузето: Србија Данас

Тагови:

Најновије