Члан Председништва СНС осудио нападе на Данила Вучића

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Члан Председништва Српске напредне странке Милош Вучевић најоштрије је осудио поновне нападе на сина председника Александра Вучића.

Вучевић је у свом саопштењу истакао да само “људине” попут Драгана Ђиласа дижу руку на жену и таста, да смо такве “људске громаде” попут Драгана Ђиласа лију крокодилске сузе кад са разгласа чују истину о себи – да је обичан лопов, и додаје да када му буду разоткривени токови украдених милиона које је крио на рачунима широм света, од Маурицијуса до Швајцарске, онда више нема шта осим да као и све насилне кукавице лаже и прети. И то кријући се иза својих бедних плаченићких медија које користи за најпрљавију кампању против председника Вучића и чланова његове породице. Нити ту има и “м” од медија, нити Ђилас има и “м” од морала.

“Немам намеру да понављам прљавштине којима је јуче покушавао да затрује део јавног простора, јер у то могу да верују само њему слични. А њих је шака јада. Неостварени, али незаборављени. Јер памтиће Србија колико су јој јада нанели док су као део жуте банде харачили од врата до врата. Неће Србија заборавити бахате тајкуне, лопове, прелетаче и прелетачице, јер коштали су је много и новца и изгубљених година. А мафију, батинаше и криминалце треба тражити у њиховим редовима. То је њима природно окружење и добро друштво, и једини језик који разумеју. Напади, притисци, претње, све то што стално и синхронизовано раде реслови бившег режима, њихови тајкуни али и страни центри моћи, само је доказ да је политика коју води председник Вучић у најбољем интересу за грађане Србије. Нити ће они нашег председника ослабити, нити ће га натерати да устукне од принципијелне борбе за будућност Србије, нити ће омекшати његов став о Косову и Метохији”, наводи Милош Вучевић.

Члан Председништва каже и да је тај њихов покушај само доказ да је председник ударио у осиње гњездо и када је најавио бескрупулозну борбу против мафије и криминала, разоткривање сумњивих трагова новца и вишегодишње пљачке државе коју је спроводио бивши режим. Многи су се због тога престравили. И зато цртају мету на челу председника и његовог сина Данила.

!Једно је сигурно – тај људски и политички отпад, као ни једном до сада, неће зауставити председника Вучића у његовој борби за Србију. И док тај политички шљам који прети крвљу и улицом ни на изборе не сме да изађе, наш Данило Вучић може да иде уздигнуте главе”, закључује Вучевић у свом саопштењу.

Тагови:

Најновије