Pobedite bore tretmanom za podmlađivanje lica
Autor: Redakcija
09.01.2019.

Bore su te koje vrlo često odnose pobedu. Kako starimo, postaju sve dublje i izraženije i uzalud koristimo sve preparate i isprobavamo tehnike za zatezanje lica . Lice je sve opuštenije, neelastičnije, bore su vidljivije, a tu je i podbradak.

Postoji i hirurški lifting lica, koji će sigurno „odraditi“ svoj posao, međutim problem je što posle ovog tretmana za zatezanje lica potrebno vreme za oporavak. Ožiljci posle hirurške intervencije su vidljivi. Čitajući na internetu komentare vezane za zatezanje lica, naišla sam na jedan koji kaže da je jedna naša poznata pevačica reklamirala neku kliniku koja radi ovaj tretman, ali da su u toku novogodišnje emisije gledaoci imali priliku da primete njene ožiljke od ove intervencije, kada je slučajno zabacila kosu više nego što je trebalo. Istog trenutka sam odustala od hirurškog liftinga.

Da li postoji nehirurški tretman za podmladjivanje lica?

Vrlo mi je bitno da sve što radim odradim perfektno, bez grešaka. Isto to tražim i kad biram neku uslugu. Posebno ako se odnosi na moj izgled i zdravlje. Ne volim da trpim bol, čak ni zbog lepote, a igle me plaše.

Pretraživala sam internet u nadi da ću naići na neki tretman za lifting lica, koji bi odgovarao mojim željama, ali bezuspešno. Svi su mi govorili da tražim nemoguće, da, ukoliko želim zatezanje lica, moram da istrpim bol, ali da ću nakon toga dobiti željene rezultate.

Prolazeći jednog dana Cvijićevom ulicom, rešila sam da svratim do estetskog centra da pitam stručnjake da li postoji tretman za podmladjivanje lica u skladu s mojim željama. Kao klinika koja prati najnovije trendove iz oblasti anti age i estetske medicine, koja ide u korak s vremenom i prilagođava se savremenom načinu života i željama klijenata, odmah su mi ponudili Ultherapy tretman.

Zašto baš Ultherapy tretman?

Predstavlja tretman nehirurškog zatezanja, učvršćivanja kože lica, vrata, dekoltea i tela sa gotovo istim rezultatima koji se dobijaju hirurškog intervencijom, bez narušavanja integriteta kože i bez uvođenja u anesteziju, bez perioda oporavka i bez bola tokom i nakon tretmana.

Ultherapy tretman dovodi visoko intenzivnu i fokusiranu energiju do precizno određene dubine gde izaziva toplotnu koagulaciju tkiva, što izaziva efekat liftinga. Stimuliše i obnavlja kolagen, što posledično obnavlja strukturu kože, koja postaje glatka i zategnuta.

Neželjeni rezultati

Svaka moguća opasnost koja preti u toku ili nakon tretmana je izazvana nestručnošću osoblja koje taj tretman obavlja. Zato je vrlo bitno da izaberete estetski centar koji je na dobrom glasu, koji ima stručno osoblje. Moja preporuka je estetski centar Dr Džunić, čiji je tim sastavljen od stručnjaka iz oblasti anti age i estetske medicine i koji su edukovani na brojnim svetskim seminarima iz ovih oblasti. Savetujem da se prilikom izbora estetskog centra u kom ćete obaviti lifting lica ne vodite prvenstveno cenom, jer ćete samo baciti novac, a rezultat neće biti pozitivan. Izaberite znanje lekara koji će obavljati tretman za zatezanje lica i nećete pogrešiti.

Na šta utiče Ultherapy tretman?

Tretman će vam koristiti ukoliko želite da podmadite kožu, uklonite bore, uklonite ožiljke od akni, vratite elastičnost koži, smanjite podbradak, obnovite strukturu kože ili smanjite izraženost strija.

Već u toku prve terapije se utiče na lokalno zagrevanje tkiva, što omogućava skraćivanje vlakana, tako da je lifting učinak vidljiv već nakon prve terapije. Međutim, učinak terapije se povećava tokom godine zajedno sa regeneracijom kože. Posle tog perioda moguće je videti trajne rezultate terapije, a to su mlađi izgled kože, smanjenje bora, čvršća i zategnutija koža.

Ultherapy tretman je u potpunosti ispunio moje želje. Našla sam nehirurški tretman za podmladjivanje lica, kao i za njegovo zatezanje, bezbolan je i ne ostavlja ožiljke. Isto tako su i moja očekivanja nakon tretmana ispunjena. Moja koža je postala črvšća, zategnutija i elastičnija. Izgledam mlađe i lepše. Sada sam srećna i zadovoljna.

Foto: Pixabay / Pexels


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar