Rešite se masnih naslaga - zauvek!
Autor: Redakcija
21.12.2018.

Svako ko se je borio ili se još uvek bori s problemom viška kilograma, zna koliku muku zadaju masne naslage . Probali ste razne vežbe, dijete, savetovali su vas koje namirnice da koristite kako biste otopili masne naslage. Razniinternet saveti za skidanje sala sa stomaka, bokova, nogu, leđa su vam garantovali da imaju način kako da „spržite“ masne naslage, ali vi se još uvek niste rešili problema, a zatezanje stomaka deluje nemoguće.

Verovatno ste čuli i za hirurške intervencije, ali pre nego što se odlučite za tako drastičan korak, pročitajte o novoj metodi za skidanje sala sa stomaka i ostalih delova tela, metod kojim će zatezanje stomaka biti uživanje, a vi ćete zaboraviti na naporne vežbe.

Ko može da vam pomogne?

Rešenje vašeg problema je u rukama dr Džunića i njegovog stručnog tima. Ovaj estetski centar je sastavljen od tima lekara sa dugogodišnjim domaćim i inostranim iskustvom na poljima anti age i estetske medicine, tima koji prati inovacije i među prvima primenjuje nove metode i koristi uređaje najsavremenije generacije. U potpunosti se prilagođavaju klijentima, njihovim željama i njihovom načinu života, pa su im u skladu s tim obezbedili privilegiju minimalnog perioda oporavka, tako da se nakon svakog tretmana odmah mogu vratiti poslu i svim rutinskim aktivinostima.

Ako odaberete CoolSculpting, Beograd vas upoznaje s najboljim estetskim centrom

Ono što će vam pomoći u borbi s masnim naslagama je novi metod koji se naziva CoolSculpting. Beograd kao srpska metropola nudi brojna rešenja za vaše probleme i otvoren je za inovativne metode rešenja istih. Estetski centar Dr Džunić je tu da vam pomognu da se na bezbolan način rešite masnih naslaga ukoliko se odlučite za skidanje sala sa stomaka ili drugog dela tela.

Zamislite da ne morate ništa da učinite za zatezanje stomaka. Vaše je da odete do ovog estetskog centra i za manje od jednog sata počinjete da gubite masnoću bez hirurških postupaka, igli i posebne rehabilitacije. Uz to slede dugoročni rezultati.

Kako funkcioniše CoolSculpting?

U toku postupka sedite u udobnom položaju. Područje koje se tretira se usisava vakuumom u sondu i postavlja između dve hladne ploče, patentiranom tehnologijom, kriolipozom, se bezbedno i učinkovito deluje na masne ćelije bez povrede kože i drugih tkiva. Smrzavanje dovodi do uništavanja masnih ćelija putem apoptoze, prirodnog izumiranja ćelija koje se aktivira hladnoćom, koje telo postepeno i na bezbedan način trajno odstranjuje iz organizma. Koža i preostalo masno tkivo se prilagođavaju smanjenju volumena, što popravlja definiciju tela na tretiranom području. Većina tretmana smanjuje masno tkivo za 20%.

Na mestu izvođenja tretmana se nanosi poseban gel koji ublažava nelagodnost. Vakuum koji stvara aplikator na početku osećate kao blago uvlačenje kože ili blago štipanje. Posle toga se izvodi hlađenje čiji je rezultat blaga anesteziranost tretiranog područja. Nakon postupka se odmah možete vratiti uobičajenim životnim aktivnostima.

Da li su rezultati vidljivi odmah nakon tretmana za skidanje sala sa stomaka i drugih delova tela?

Telu je posle tretmana potrebno vreme da postepeno odstrani ćelije uništene zamrzavanjem. Prve rezultate su vidljivi 21 dan nakon tretmana, a konačan rezltat nakon 90 dana. Pozitivan rezultat CoolSculptinga i zadovoljstvo svojim izgledom su obično bolji stimulansi i motivacija da u budućnosti bolje brinemo o svom telu.

Šta ako opet dobijete na težini?

Ukoliko se to dogodi, težina će se ravnomerno rasporediti po celom telu, a ne samo na tretiranim područjima, što dovodi do toga da će vaša građa izgledati skladnije, a višak kilograma se neće toliko primetiti, kao što bi se primetio kada bi se nagomilao samo na jednom području.

Kako do estetskog centra Dr Džunić?

Ukoliko odaberete skidanje sala sa stomaka, butina, leđa metodom CoolSculpting, Beograd vas čeka. Estetski centar Dr Džunić se nalazi na adresi Cvijićeva 41, a dodatne informacije možete pronaći na sajtuwww.dr-dzunic.com.

Foto: Pixabay / PublicDomainPictures


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar