Q Media novi je vlasnik 021info portala

Naš portal 021info ima novog vlasnika, a to je Q Media.

Redakcija i menadžment portala zahvalni su svim sadašnjim i bivšim saradnicima i klijentima na uspešnoj saradnji, a vernim čitaocima na dugogodišnjem praćenju našeg rada. Od sveg srca zahvaljujemo se na ukazanom poverenju. 

Naš informativni portal iza kog je stajao tim mladih i ambicioznih ljudi, od svog osnivanja, pružao je najvažnije i proverene informacije iz Južnobačnog okruga, Vojvodine, Srbije i sveta. 021 info, povezan sa društvenim mrežama, pružao je mogućnost da sve što vas zanima saznate prvi. Informisali smo, na prvom mestu, građane Novog Sada i okolnih opština o svim segmentima njihove svakodnevnice, odnosno, o temama koje su im bliske i bitne za njihov svakodnevni život. Trudili smo se da svojim sadržajem budemo pristupačan i pouzdan izvor informacija svim generacijama.
 
Naš rad nastavljamo kroz Marketing agenciju ApaOne u kojoj već godinama uspešno sarađujemo sa renomiranim klijentima, kao što su DonCafe, Basta Promet, Banju Junaković, Hoteli Balašević, kultni ugostiteljski objekti Giardino i Camelot, i mnoge druge. Prisutni smo i kroz rad Unija Grupe, koja objedinjuje sve projekte digitalnih medija, distribucije sadržaja, oglasnih portala i internet prodaje sa velikim klijentima, poput kompanije Galens, banke Credit AgricolePoštanske štedionice.

Naš dalji strateški razvoj usmeravamo u dva pravca: web razvoj aplikacija i sajtova, kao i digitalni marketing. U obe oblasti nudimo kreativna i inovativna rešenja prilagođena potrebama tržišta i rastu naših klijenata.

Pokrenuli smo web servise blogosfera.rsinfobiz.rsbiznis.vesti.rsvikendu.rs, prodavnicau.rsdostavau.rs. Tu nas možete pronaći.

Još jednom se zahvaljujemo od srca svima koji su sve vreme bili naša podrška i motivacija. 

 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar