Asfaltiranje ulica u Sajlovu

Grad Novi Sad je, u cilju poboljšanja osnovnih uslova za život u Sajlovu, poslednjih nekoliko godina investirao preko 200 miliona dinara za komunalno uređenje. Nakon izgrađene kanalizaciona mreže i javnog osvetljenja, pristupilo se radovima na asfaltiranju ulica.

U toku je prva faza radova tokom koje će biti asfaltirano 13 ulica, a sem kolovoza predviđeno je i uređenje bankina i postojećih kolskih prilaza. Odvođenje atmosferskih voda sa saobraćajnih površina biti rešeno kroz sistem otvorenih upojnih kanala. Ugovorena vrednost ove investicije je blizu 122 miliona dinara, a izvođač radova je Put-invest Novi Sad. JKP Vodovod i kanalizacija realizovaće izgradnju vodovoda, kako bi se u ovom naselju rešio i problem nelegalne mreže.

U drugoj fazi planira se nastavak radova na putnoj infrastrukturi, sa ciljem da, uređenjem 13,6 kilometara saobraćajnica, problem neasfaltiranih ulica bude rešen na prostoru čitavog Sajlova. U ovom naselju živi oko 4000 stanovnika, a udaljeno je svega 8 km od centra grada.  

 
 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
NOVI SAD WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS