Crédit Agricole banka uz medicinske radnike tokom pandemije korona virusa

Credit Agricole banka je pripremila konkretne mere kako bi podržala zdravstvene radnike u Srbiji: do kraja tekuće godine niko od medicinskih radnika neće plaćati kamatu niti imati bilo kakve druge troškove na dozvoljene minuse, bilo da već imaju dozvoljeni minus u korišćenju ili tek sada apliciraju za novi. Ovo je dodatna mera podrške klijentima pored onih definisanih od strane Narodne Banke Srbije u vezi sa moratorijumom na kredite a koje će Banka u potpunosti implementirati.

Vanredna situacija u kojoj se nalazimo usled pandemije korona virusa zahteva od svake institucije da sa svoje strane da jasan doprinos kako bi svi zajedno što bezbolnije prošli kroz ovaj izazovni period. Credit Agricole banka, kao članica jedne od najsnažnijih bankarskih grupacija na svetu, želi najkonkretnije moguće da podrži sve medicinske radnike, koji su na prvoj liniji fronta u borbi koju svi zajedno vodimo kao društvo. S tim u vezi, Credit Agricole je donela odluku da svim medicinskim radnicima koji primaju zaradu preko Banke omogući potpuno besplatno korišćenje dozvoljenog minusa do kraja 2020. godine, bilo da već imaju dozvoljeni minus u korišćenju ili će tek sada aplicirati za njega.

-Verujemo da smo na ovaj način obezbedili finansijsku podršku ljudima koji su u ovim danima potpuno podredili svoj privatni život i svoje zdravlje zdravlju svojih sugrađana. Ovim gestom želimo da svim medicinskim radnicima pošaljemo jasnu poruku: Hvala Vam za borbu koju vodite u ime svih nas! izjavio je Romuald Le Mason, član izvršnog odbora Credit Agricole banke.

Ova odluka obuhvata period od 1. marta, važiće do 31. decembra 2020. godine i obuhvata sve medicinske radnike koji u ovom periodu budu imali aktivan dozvoljeni minus u Credit Agricole banci. 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar