Defile u Novom Sadu za završetak moto sezone

Moto unija Srbije u subotu, 21. septembra, u Novom Sadu tradicionalno organizuje zatvaranje moto sezone u Srbiji. Okupljanje je zakazano za 14 časova na Mišeluku, a sat kasnije kreće defile novosadskim ulicama. Čuveni dvotočkaši i predstavnici bajkerske subkulture će defilovati novosadskim ulicama do Novosadskog sajma gde će posetiti Auto moto berzu. Vožnja se završava na Novosadskom sajmu u Hali 2 i Master hali, gde će biti organizovan koncerti rokenrol muzike.

Ove godine nastupiće prijatelji Moto Unije, bend Usamljeni jahači, kao i Azra tribute bend Krvava Meri. Ulaz na koncert je slobodan.

-Prema nekim procenama u našu zemlju na svim graničnim prelazima uđe blizu 300 000 motocikala, dok gotovo dve trećine od tog broja prođe autoputem pored Novog Sada. Nažalost, mali broj zaista i svrati u grad. Smatramo da je moguće iskoristiti ovaj ogromni turistički potencijal, naročito ako uzmemo u obzir da Novi Sad u poslednjih nekoliko godina izrasta u centar bajkerske subkulture u regionu. Potrebno je ponuditi interesantan sadržaj koji će naš grad pozicionirati na evropsku mapu, i na tome uz podršku Grada uspešno radimo – rekao je predsednik Moto unija Vojvodine i Srbije Saša Malinović.

Očekuje se da na defileu bude premašen prošlogodišnji rekord od 880 motora. Čuveni bajkerski pasulj je i ovoga puta deo kolorita, a osveženje na šankovima će biti dostupno po popularnim cenama. 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar