„Moto Deda Mraz“ doneo hirurški aspirator i inhalator Dečjoj bolnici

Osamnaesta akcija „Moto Deda Mraz”, u organizaciji Udruženja motorista „Apostoli”, u okviru koje su podeljeni paketići – slatkiši, igračke, garderoba, kozmetika i pelene, održana je na nešto drugačiji način u odnosu na prethodne godine, uz pridržavanje svih epidemioloških mera. – Ove godine smo prikupili nešto više novca zahvaljujući većem angažovanju članova i sponzora, te smo skupili dovoljno za kupovinu hirurškog aspiratora i inhalatora za decu u Dečjoj bolnici – rekao je Zoran Matić iz Udruženja motorista „Apostoli”.

– Već 18 godina se okupljamo bez obzira na vremenske uslove, a akciju smo održavali čak i kada je sneg bio do kolena.

O neopisivnom osećaju i toploti oko srca koji izazivaju dečji osmesi, među članovima Udruženja razgovaralo se pre polaska s platoa Spensa, nakon čega je taj veseli defile posetio Dečju bolnicu, zatim Svratište za decu i mlade „Deca ulice”, te Sigurnu kuću pri Centru za socijalni rad, nakon čega su ih namlađi sugrađani dočekali u centru grada.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar