Novogodišnji paketići za decu korisnika narodne kuhinje

Novogodišnje paketiće deci korisnika Narodne kuhinje u okviru akcije Jedan paketić - mnogo ljubavi podelili su volonteri Crvenog krsta sa članom Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomirom Nikolićem i pomoćnicom gradonačelnika Novog Sada Ljiljanom Koković. Reč je o tradicionalnoj akciji Crvenog krsta Srbije koja se realizuje u saradnji sa Gradskom upravom za socijalnu i dečiju zaštitu. Za hiljadu novogodišnjih paketića za decu iz budžeta Grada obezbeđeno je 1,4 miliona dinara.

Akcija Crvenog krsta Srbije Jedan paketić-mnogo ljubavi, prema rečima koordinatora Gradske organizacije Crvenog krsta Dragana Šarca traje godinama zahvaljujući nesebičnoj podršci Grada Novog Sada.

U ovoj akciji podeljeno je 197 paketića deci korisnika Narodne kuhinje. Paketići su namenjeni i Sigurnoj dečjoj kući, Sigurnoj ženskoj kući, Svratištu za decu ulice, Dečjem selu u Sremskoj Kamenici, Centru za porodični smeštaj i usvojenje i brojnim udruženjima osoba sa invaliditetom. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar