Novosadski odbor SNS-a proslavio stranačku slavu

Gradski odbor Srpske napredne stranke obeležio je stranačku slavu Svetu Petku, osveštavanjem i sečenjem slavskog kolača u svom stedištu, u centru Novog Sada. Domaćin slave bio je predsednik Gradskog odbora SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, dok je kuma ovogodišnje slave bila sekretarka Gradskog odbora SNS Cvija Vasić.

U prostorijama SNS-a okupio se veliki broj stranačkih funkcionera, predsednika mesnih zajednica, članova gradskih veća i direktora javnih preduzeća, a Vučević je istakao da svaka porodica i kuća ima svog zaštitnika, patrona, a da je SNS izrasla u ubedljivo najveću porodicu ne samo u Srbiji nego i šire.

-Kao velika i snažna porodica, koja svake godine prima članove i dočekuje ih otvorenih vrata, raširenih ruku i ozarenog lica, morala je da dobije velikog i snažnog zaštitnika - Svetu Petku. Ona nas predstavlja u nebeskim visinama i odgovara za sva naša dela s moralnog i duhovnog aspekta. Istovremeno, mi pred njom, kao i pred Bogom, imamo veliku odgovornost za svetovne stvari –rekao je Vučević.


 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar