OPENS Festival boja na Dan mladih

Treći OPENS dan ove godine održaće se na Međunarodni dan mladih – 12. avgust, na novosadskoj plaži Štrand. Na mladalački način i uz holi boje, kao i prošle godine, skreće se pažnja na ulogu mladih u društvu, a posebno kada je reč o transformaciji obrazovanja. Nevladine organizacije koje se bave transformacijom obrazovanja predstaviće se posetiocima od 16 časova i kroz praktičan rad pokazati na koji način oni svakodnevno transformišu obrazovanje, što je upravo tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana mladih. 

Nakon toga, od 17 časova, počinje jednodnevni festival u kome će se svi posetioci, uz muziku, gađati i igrati specijalnim Holi bojama. 
 
DJ trojac, Wet dreams koji je zadužen za muziku je dobro poznati sastav iz Novog Sada, а čine ga Dachony, Fakir i Aleksandar Zec. Pokrenuo ga je Fakir, a 2014. godine pridružili su mu se Dachony i Zec što se ispostavilo kao dobitna kombinacija. 
 
Međunarodni dan mladih obeležava se od 2000. godine svakog 12. avgusta, sa ciljem da se skrene pažnja na probleme mladih, kulturna i pravna pitanja omladine, učenika i studenata. 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar