Prodavnice Univerexporta u subotu otvorene za penzionere

Sve prodavnice Grupe Univerexport (Univerexport i Trgopromet) u subotu i nedelju prilagođavaju svoje radno vreme novim merama Vlade.

Nedelja je za sve prodavnice neradni dan, dok je kupovina za građane starije od 65 godina sa nedelje ujutru pomerena na subotu ujutru, od 4 do 7 časova. Za one radnje koje su namenjene kupovini za potrošače iznad 65 godina, radno vreme u subotu za sve ostale potrošače počinje u 8 časova, zbog neophodne i obavezne definfekcije radnji koja se vrši od 7 do 8 časova. Ulazak licima mlađim od 65 godina u prodavnice je zabranjen do 8 časova ujutru. Subotnji radni dan se završava u 12 časova, u skladu policijskim časom koji sada počinje u 13 časova vikendom.

Radno vreme za subotu za ostale prodavnice (koje nisu na spisku otvorenih za starije od 65 godina) počinje u 7 časova ujutru, a završava se u 12 časova, što se odnosi i na sve druge prodavnice.

-Izmene radnog vremena se mogu pratiti na zvaničnim sajtovima Grupe Univerexport www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs, gde je takođe i spisak 83 prodavnice koje će ove subote biti na usluzi građanima starijim od 65 godina. Molimo građane za strpljenje, razumevanje, racionalnu kupovinu i preduzimanje svih mera zaštite koje su neophodne u ovom periodu - kažu u Univerexportu.  

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar