Promocija povodom rođendana jutarnjeg programa Na tri vode

Za Radio-televiziju Vojvodine, 2019. je godina velikog jubileja – obeležava se sedamdeset godina od njenog osnivanja, odnosno, sedamdeset godina od osnivanja Radio Novog Sada. Ove godine biće svečano pušten signal iz nove kuće RTV-a, a obeležavaj i još nekoliko jubileja. 

Jedan od njih je radijski jutarnji program pod nazivom Na tri vode, koji ove godine slavi treći rođendan. Promocija povodom trećeg rođendana ove radijske emisije održaće se u četvrtak, 12. septembra, u 17 časova u Studiju M u Novom Sadu. 

Ova program je dobio naziv Na tri vode zato što je u početku realizovan iz tri studija: Radio Beograda 2, Radio Novog Sada i dopisništva Radio Beograda u Nišu, ali su mu se ove godine priključile još dve stanice: Banja Luka i Gračanica

Osim najvažnijih jutarnjih informacija, vesti, stanja na putevima, prognoze vremena, u program se javljaju i reporteri iz gradova učesnica, uz temu jutra, savete lekara i obilje zanimljivih rubrika. Posebna pažnja posvećena je događajima iz kuture, izveštajima sa događaja i najavama programa za predstojeće veče. Stalne rubrike Dečji budilnik, Dogodilo se na današnji dan, Vojvođanske zanimljivosti, Rokovnik i Stari Niš pružaju slušaocima zabavan početak dana i dobro raspoloženje tokom jutarnjeg programa.

Jutarnji program Na tri vode možete pratiti svakog jutra od 6 do 8 sati, na mreži ultrakratkotalasnih predajnika Radio Beograda 2 (97,6 MHz) i Radio Novog Sada (87,7; 99,3 i na 99,6 MHz), kao i na sajtovima Radio Beograda (http://www.radiobeograd.rs/), Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine (http://www.rtv.rs/uzivo). 

 
 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar