RTV emituje Moju školu na jezicima nacionalnih zajednica

Radio-televizija Vojvodine otpočela je emitovanje školskih časova Moja škola, Radio-televizije Srbije, titlovane na četiri jezika nacionalnih zajednicamađarskom, rumunskom, slovačkom i rusinskom.

Prva tri školska predavanja dostupna su na posebnom YouTube kanalu Nastava titlovana na manjinske jezike RTV-RTS, na sledećim linkovima:

https://youtu.be/oNWPVgSGH5g

https://youtu.be/vVtUj4SX8TM

https://youtu.be/gmlqyKwACFM

Da bi se aktiviralo prikazivanje titlova potrebno je kliknuti na oznaku CC u donjem desnom uglu YouTube plejera. Za odabir željenog jezika potrebno je kliknite na ikonicu zupčanika u donjem desnom uglu, a zatim na opciju Subtitles.

Posetiocima portala rtv.rs, dostupan je brzi link ka YouTube kanalu na kom će predavanja biti objavljivana, klikom na baner Nastava titlovana na jezike nacionalnih zajednica u desnoj koloni sajta, a na manjinskim sekcijama sajta i klikom na baner sa nazivom jezika.   

 
  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar