Tri saobraćajne nesreće u Novom Sadu i okolini

U tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče, u Novom Sadu i okolini, oboreni su pešak, biciklista i motociklista.

Prva nesreća dogodio oko 11:45 časova, na uglu Vojvode Bojovića i Vuka Karadžića. U ovoj nezgodi povređena je mlađa žena koja je išla peške. Ona je, sa teškim povredama, prevezena u Urgentni centar KCV-a.

Druga nezgoda dogodila se oko 18:45 časova u Sremskoj Kamenici, kod Trga kralja Petra I, kada je oboren biciklista star 57 godina. Ekipa Hitne pomoći ga je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezla u Urgentni centar.

Treći sudar dogodio se u Kaću, na uglu ulica Vuka Karadžića i Vladimira Rolovića, oko 19:40 časova, kada je oboren motociklista star 45 godina. Ovog muškarca Hitna pomoć je, nakon zbrinjavanja, prevezla u Klinički centar Vojvodine.

 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar