Tri stana za Dečje selo

Pokrajinska vlada ustupila je tri stana u Novom Sadu, koji su u njenom vlasništvu  na korišćenje Ustanovi za decu i mlade Dečje selo Milorad Pavlović iz Sremske Kamenice. Stanovi se nalaze u ulicama Vase Stajića, Veljka Petrovića i Vladimira Nikolića. 

-Sve stanove smo adaptirali i danas predajemo ključeve Upravi Dečjeg sela. Nadam se da će punoletni štićenici ove ustanove sa mogućnošću da stanuju u ovim stanovima, korak po korak biti integrisani u društvo. Nastavićemo da aktivno pružamo podršku svim ustanovama socijalne zaštite - rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović
 
-Ovakvim stambenim uslovima mi ojačavamo naše kapacitete i unapređujemo život i rad mladih iz Dečjeg sela, kako bi postali samostalni i korisni članovi društva - rekao je direktor Dečjeg sela Mirko Jankelić
 
Dečje selo je ustanova socijalne zaštite koja na svom zbrinjavanju ima 92 dece i mladih, a njih 15 su studenti i korisnici su programa Kuća na pola puta. 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar