Turistička organizacija Grada Novog Sada predstavila se na Međunarodnom sajmu turizma

Na 52. Međunarodnom sajmu turizma, koji se od 3. do 5. oktobra, održava na Novosadskom sajmu, Turistička organizacija Grada Novog Sada predstavila je turističku ponudu grada i okoline.

Promocija Novog Sada i okoline obuhvatiće brojne manifestacije i događaje, programe kulturnih ustanova i smeštajnih kapaciteta. Novi Sad kao city break destinacija pruža bogat sadržaj i nezaboravne trenutke, zbog kojih turisti uvek žele da se vrate. Na štandu će se predstaviti i OPENS organizacija programom koji je namenjen mlađoj populaciji, s obzirom na to da je Novi Sad izabaran za Omladinsku prestonicu Evrope 2019. godine.

U toku sajma predstavnici TONS-a imaće brojne susrete sa turoperatorima iz inostranstva, predstavnicima sektora turizma, kao i predsednicom svetske federacije turističkih vodiča i  uzeti učešće na seminarima i skupovima koji će se održati tokom sajamske manifestacije. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar