U Novom Sadu otvorena druga prodavnica Lidl

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je otvaranju druge prodavnice kompanije Lidl u Novom Sadu, a tim povodom je prezentovan i budući mobilijar za decu u okviru postojeće zone za odmor i to na prostoru koji je zajednički uređen sa Gradom. Novootvoreni objekat se nalazi u Ulici Jovana Hranilovića br. 50.

-Zadovoljni smo što velika evropska kompanija Lidl nastavlja investicije u našoj državi i našem gradu. Čestitam im na drugoj prodavnici u Novom Sadu, a 35. u Srbiji. Dobro je da niču novi poslovni i prodajni prostori, posebno u jednom delu grada koji je do sada bio poprilično zapušten, a danas ima novi kvalitet i pruža građanima raznovrsan sadržaj. Posebno smo ponosni na ono što smo mi kao Grad uradili investirajući 93 miliona dinara u radove u Ulici Jovana Hranilovića i na potezu Bulevara Jaše Tomića. Nisu u pitanju samo spolja vidljive promene na bolje, već su menjane i stare azbestne vodovodne cevi  i dovedena je moderna infrastruktura u ovaj kraj. Zajedno ćemo sa Lidlom, kao društveno odgovornom kompanijom, urediti prostor ispred prodajnog objekta, obogatiti ga raznim sadržajima, poput urbanog mobilijara i dečjeg igrališta, koji će služiti građanima za okupljanje i druženje - rekao je Vučević.

Prisutne su pozdravili i rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidl Srbija Martina Petrović, kao i rukovodilac Nekretnina Lidl Srbija Jelena Španović. Osim proizvoda sa akcijskim cenama, potrošače čeka i pažljivo odabran asortiman od 1600 proizvoda koji donose najbolji odnos cene i kvaliteta, a posebnu pažnju potrošača privlači Lidlov neprehrambeni asortiman, ali i pekara koja nudi veći izbor uvek svežeg peciva koje se peče nekoliko puta dnevno. 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar