Vučević: Apelujem na građane da se pridržavaju mera u vreme pandemije

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević podseća na novouvedene mere Gradskog štaba za vanredne situacije i apeluje na građane da se pridržavaju propisanih smernica kako bi adekvatno zaštitili sebe i druge u vreme trajanja pandemije.

-S obzirom na činjenicu da broj zaraženih ne opada u poslednjih nekoliko dana, obaveštavamo javnost da se prema izveštajima, zaraza najčešće prenosi u ugostiteljskim objektima, zbog velike socijalne interakcije. Stoga apelujemo na sve koji su odgovorni za njihovo funkcionisanje, kao i na one koji ih posećuju, da nose maske, pridržavaju se propisane distance i vode računa o higijeni ruku - rekao je Vučević.

U cilju obezbeđivanja zdravstvene bezbednosti građana Grada Novog Sada, kaže gradonačelnik, važno je da svi shvate ozbiljnost situacije kako ne bi došlo do uvođenja vanrednog stanja na teritoriji Grada.

 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar