Završena rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru kralja Petra Prvog
U predviđenom roku završena je rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru kralja Petra Prvog, kod kućnog broja 28, obaveštavaju građane iz JKP “Parking servis”. Radovi su podrazumevali rekonstrukciju 50 parking mesta, kao i 1.200 kvadratnih metara kolovoza i trotoara. Stevan Lugonja, direktor JKP „Parking servis”, prilikom puštanja u rad obnovljenog parkirališta, izjavio je:
 
- „Parking servis” u kontinutetu uređuje i gradi nova parkirališta u gradu. Nakon novog parkirališta u Radničkoj ulici, uređenja parkirališta na Štrandu i na Trgu Komenskog, na Bulevaru kralja Petra Prvog broj 28 rekonstruisali smo 50 parking mesta. Osim parkirališta urađen je i trotoar, kao i pristupna saobraćajnica. Uz opšti, rekao bih i hronični nedostatak parking prostora, nastojimo da, uz preuređenje i drugačiju organizaciju, građanima omogućimo više parking mesta i na starim lokacijama.
 
Lugonja kaže da je “Parking servis” u ovo parkiralište uložio sopstvena sredstva, u želji da stanarima, kao i svima onima koji posećuju ovaj deo grada, omogući lakše, brže i kvalitetnije parkiranje.
 
- Nadam se da ćemo, u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, sledeću godinu početi kao što završavamo ovu, koja je bila veoma teška i nepredvidiva: izgradnjom novih parkirališta i garaža, uređenjem i reorganizacijom postojećih, na dobrobit svih nas - naglasio je direktor JKP „Parking servis”.
 
S. S.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar