Zdravlje Novosađana na prvom mestu

Zdravlje Novosađana nam je na prvom mestu. Učinili smo sve kako bi bazen kako u SPC „Vojvodina“, tako i u SC „Slana bara“ ponovo bili u ispravnom stanju i kako ničije zdravlje ne bi bilo dovedeno u opasnost. Zbog toga smo kontaktirali odgovarajuće nadležne institucije i stručnjake koji se već bave rešavanjem ovog problema i za sada možemo da kažemo da je mali bazen na Spensu funkcionalan, a da će uskoro raditi i ostala dva. Ipak, moramo biti svesni činjenice da raspolažemo sa starom opremom i zbog toga bi posebno naglasio da smo prvi, na čelu sa gradonačelnikom Vučevićem pokrenuli pitanje rekonstrukcije celokupnog objekta SPC „Vojvodina“ i da bi taj posao trebao da počne u maju.

- rekao član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin.

Povodom novonastale situacije na zatvorenim bazenima u SPC „Vojvodina“ i SC „Slana bara“, u Gradskoj kući, u prisustvu velikog broja sportista i sportskih radnika koji koriste te bazene, prisutnima su se pored obratili Cvjetićanina, obratili i direktor Vaterpolo kluba „Vojvodina“ Marko Ćuk, sekretar Plivačkog kluba „Novi Sad“ Rajka Vujić i sekretar Plivačkog kluba „Vojvodina“ Mirko Srđanov.

Prema rečima generalnog direktora vaterpolo kluba „Vojvodina“ Marka Ćuka plivači i vaterpolisti koji treniraju na bazenima na Spensu i Slanoj bari dobili su obećanje od grada da će se preuzeti sve mere kako bi se novonastali problemi otklonili u što kraćem roku. On je dodao da je grad obezbedio prostore, odnosno bazene, na teritoriji Novog Sada kako bi se nastavilo sa redovnim trenažnim procesom.

Direktor JP SPC "Vojvodina" Milan Jarić, podneo je ostavku.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar