Zemlja hobija za dodatnu zaradu - za kreativne i ambiciozne

Zemlja Hobija je novoformirani koncept, koji osmišljen da na nivou cele Srbije pomogne svim ljudima da unesu posao i dodatnu zaradu u svoj dom.

-Želja nam je da omogućimo kreativnim i ambicioznim ljudima da realizuju svoje ideje, a da motivišemo ljude koji misle da je to nešto komplikovano da prevaziđu svoje strahove. Toliko je jednostavno da svako to svako može da radi. Zemlja Hobija je, kroz proizvode koje nudi, zamišljena kao pomoć svakom članu bilo kog domaćinstva da ostvari svoje ideje i da, što je najvažnije, kroz zabavu ostvari dodatni prihod, ili čak pokrene svoj biznis. Da li ćemo ukrašavati majice, rokovnike, raditi nalepnice ili posebne projekte jedinstvene za svakog od nas, jedina granica je mašta - kaže Dejan Bradić, idejni tvorac projekta Zemlja hobija.

Koncept Zemlje hobija fokusiran je na 5 osnovnih ideja:

-Sam Svoj Gazda - Nema nametljivih šefova koji vas ne shvataju, ili sputavaju

-Dodatni Posao - Svakodnevni posao vas ne ispunjava, ili želite dodatni prihod radeći ono što volite

-Zarada od Kuće - Prijatna atmosfera, fleksibilno radno vreme, bez stresnog odlaska na posao i gradskih gužvi

-Tvoje Ideje na Tvoj Način - Vi plasirate vaše ideje baš onako kako ste to vi zamislili.

-ZaRadi na Sebi - Spoj svega prethodno navedenog. Uložimo u sebe, zaradimo, napredujmo, zaradi još više. Što više Radimo na sebi, napredujemo, to ćemo više ZaRaditi na sebi i biti uspešniji.

-Užurbano radimo na novim idejama, proizvodima i aplikacijama, druženjima ljudi iz hobi sveta. Vrlo brzo naš očekuje još noviteta, koje ćemo rado podeliti sa vama. Pratite nas na društvenim mrežama Zemlje Hobija, kao i na sajtu zemljahobija.com - kaže Bradić.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar