Štednja u Banci Poštanska štedionica

Banka Poštanska štedionica, stabilna i sigurna banka sa tradicijom postojanja i rada od punih 98 godina, povodom Nedelje štednje pripremila je posebnu ponudu sa cilјem stvaranja i jačanja dobre navike - štednje, važnog elementa svakog kućnog budžeta.

Kao lider na tržištu kada je reč o dinarskoj štednji, Banka je i ove godine posebnu pažnju posvetila štednji u domaćoj valuti, uz atraktivne kamate.

Za štednju u evrima, Banka Poštanska štedionica je, takođe, ponudila stimulativne kamate sa mogućnošću stepenastog razoročenja ukoliko se sredstva oroče na 36 meseci. To znači da klijent može raspolagati svojim novcem uvećanim za kamatu u zavisnosti od roka razoročenja sredstava.

Klijentima su na raspolaganju i brojni drugi oblici štednje u dinarima i evrima: dečija, klasična oročena štednja, štednja sa mesečnom isplatom kamate koja zavisi od visine uloga.

Tokom promotivnog perioda, građani mogu izabrati neku od ponuđenih opcija u više od 180 ekspozitura Banke Poštanska štedionica širom Srbije.

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar