Unaprediti saradnju Vojvodine sa francuskim regijama

U Privrednoj komori Vojvodine danas je održan Poslovni forum s Francuskom na kom se obratio i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović istakavši da je forum prilika za veoma konkretne razgovore, kako bi se postojeća saradnja intenzivirala i proširila. 

-Mi smo uspostavili prijateljske veze i poslovnu saradnju, ali još uvek postoji ogroman potencijal za proširenje te saradnje, koju treba da konkretizujemo povezivanjem preko privrednih komora i privrednika, kako bismo bili u potpunosti zadovoljni. S obzirom na dosadašnja pozitivna iskustva, snagu francuske privrede i pre svega, na naše veoma dobre privredne potencijale, očekujem da se mnogi dogovori na ovom Forumu konkretizuju i uobliče, na obostranu korist - izjavio je predsednik Mirović

Današnji forum rezultat je inicijative Pokrajinske vlade i Privredne komore Vojvodine sa Privrednom komorom Val d’ Oaz.   
 
Predsednik Privredne komore Val d'Oaz Pijer Kišli naveo je da je cilj posete Vojvodini unapređenje ekonomske saradnje kroz povećanje trgovinske razmene, pronalaženje novih poslovnih partnera, i informisanje privrednika o mogućnostima saradnje. 
 
 
Izvor i foto: vojvodina.gov.rs 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar