Privremena izmena režima saobraćaja zbog održavanja Gradić festa

Na zahtev Umetničke asocijacije Inbox, a zbog održavanja manifestacije Gradić fest, Gradska uprava za saobraćaj i puteve izdala je rešenje o privremenoj izmeni režima saobraćaja u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Trgu vladike Nikolaja, delu ulica Lisinskog i Vladimira Nazora između Beogradske i Štrosmajerove i u delu Preradovićeve do puta za Petrovaradinsku tvrđavu, u toku trajanja manifestacije. 

Saobraćaj iz pravca Novog Sada preko Varadinskog mosta prema Petrovaradinu usmerava se desno, na Kej skojevaca i Kamenički put. Ova privremena izmena režima saobraćaja važi od 28. avgusta u 6 časova, do 1. septembra u 18 časova. 

Zbog prolaska karnevalske povorke u okviru manifestacije u četvrtak, 29. avgusta, u periodu od 19 do 21 čas, određuje se privremena zabrana saobraćaja u Ulici Modene i na Bulevaru Mihajla Pupina od Ulice Modene, zatim na Trgu neznanog junaka, Varadinskom mostu i Trgu Vladike Nikolaja. 

 

  

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar