Na sedam biračkih mesta u Novom Sadu danas se ponavljaju izbori

Glasanje za izbor poslanika u Narodnoj skupštini danas, 1. jula, ponavlja se na pet biračkih mesta u Novom Sadu, a ukupno 58 biračkih mesta širom Vojvodine.

Glasanje na republičkim izborima ponavlja se na biračkim mestima 67 i 68 u Školi za dizajn Bogdan Šuput na Detelinari, na biračkom mestu broj 92 u Mesnoj zajednici Vidovdansko naselje, na biračkom mestu 113 u OŠ Đura Jakšić u Kaću i biračkom mestu 129 u OŠ Kosta Trifković na Rotkvariji.

Ponovno glasanje za izbor poslanika u Skupštini Vojvodine održava se na dva mesta u Novom Sadu, a na ukupno 23 biračka mesta u Vojvodini. Pokrajinski izbori danas se ponavljaju na biračkim mestima u OŠ Žarko Zrenjanin (biračko mesto 143) i OŠ 22. avgust u Bukovcu (biračko mesto 160).

Izbori se ponavljaju i na četiri biračka mesta u Beočinu, pet biračkih mesta u Zrenjaninu, tri biračka mesta u Žitištu, po dva biračka mesta u Pančevu i Sečnju, kao i na po jednom biračkom mestu u Alibunaru, Novom Bečeju, Subotici, Temerinu i u Sremskoj Mitrovici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar