Ekološka radionica Mozgajmo zajedno u subotu u Dino parku
Udruženje Čepom do osmeha u subotu, 8. juna, organizuje prvu edukativnu radionicu na otvorenom, na temu reciklaže i očuvanja životne sredine, u Dino parku, sa početkom u 12 časova. Radionica je bila planirana za prošli vikend, ali je zbog lošeg vremena odložena. 
 
Udruženje je u saradnji i uz podršku Dino parka i JKP Gradsko zelenilo obezbedilo je besplatan ulazak za 100 dece i njihove roditelje u Dino park. Jedan roditelj može da uvede maksimalno dvoje dece uz prethodnu registraciju u kancelariji ovog udruženja u Ulici Ćirpanova 25.  
 
-Veoma nam je drago što su naši prijatelji iz Dino parka prepoznali i podržali ideju akcije i što će zajedno sa nama učestvovati u podizanju svesti najmlađih o tome koliko je važno čuvati planetu čistom, kako zbog budućih generacija, tako i zbog svog živog sveta koji na njoj živi, a sve to kako bi usrećili što više mališana. Dođite da se igramo, učimo, družimo i obeležimo kraj školske godine, koji samo što nije - kažu u Udruženju Čepom do osmeha.   
 
Na ovoj manifestaciji u Dino parku, gosti će biti i Helen Doron, školica englekskog jezika koja će imati svoj program sa kreativnim radionicama. Sa specijalnim programom kreiranim za ovu priliku učestvuje i kompanija SimBex NS, zastupnik brenda Bambo Nature, dečijih eko pelena.  
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar