Treći Zimski Blokstok u Gerili

Najstariji novosadski muzički festival će i ove godine imati i svoje zimsko izdanje. Treći po redu Zimski Blokstok zakazan je za subotu, 7. decembar, u Gerila Baru. Kao i prethodnih godina, i ovoga puta će se Novosađanima predstaviti bendovi koji su već nastupali na junskom Blokstok-u u Železničkom parku.

-Izbor je pao na Lost Propelleros i Cepene Ćunke, jer su letos zaista doneli vrlo energične nastupe i ostvarili sjajnu konekciju sa publikom. Takođe, nije da želimo da robujemo bilo kakvoj matrici, ali nam dugogodišnje iskustvo svaki put iznova dokaže da je ska i pank fazon nešto što kod ljudi koji vole Blokstok najbolje prolazi - kaže Marko Tančik, jedan od organizatora.

Dane Basta, organizator Festivala dodaje i da se vredno radi i na pripremama za naredni junski Blokstok.

-Nedavno smo imali vrlo produktivan sastanak sa mladim novosadskim muzičarima u Omladinskom OK klubu. Razmenili smo iskustva i mišljenja, čuli neke njihove predloge i ideje, i sigurni smo da će nam ta sveža krv pomoći da u junu ponovo podignemo lestvicu i napravimo sjajnu priču. Kockice se polako slažu, i možemo svima onima koji vole Blokstok da obećamo da kvaliteta neće manjkati, te da će line-up biti dovoljno širok da zadovolji svačiji ukus - objašnjava Basta.

Ulaznice za Zimski Blokstok mogu se nabaviti u Gerila Baru po ceni od 300 dinara, a početak festivala je u 21 čas.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar