Уручени кључеви новоизграђених станова за снаге безбедности у Југовићеву

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, уручила је данас кључеве новоизграђених станова за снаге безбедности у Југовићеву првим купцима.

Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада изражава признање да није лако ићи напред у време кризе у целом свету, а да би се овакав пројекат остварио, као што јесте, било је неопходно “засукати рукаве”, доносити промишљене одлуке и радити тимски.

Град Нови Сад је све те услове испунио, па ће за опремање комплекса издвојити 1,5 милијарди динара. Досад је у првој А фази завршено 548 станова, а сви су продати. У првој Б фази граде се 1.424 стана, а станови су или резервисани или продати.

“Интересовање је велико, а то је јасан показатељ колико смо направили велики и добар потез изградњом овог стамбеног комплекса. Призор у Југовићеву је одушевио и министра унутрашњих послова Александра Вулина и министарку за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарију Кисић Тепавчевић, али и све присутне који су својим доласком увеличали овај важан дан. Ми неуморно радимо за наш народ, за будућа поколења, јер без народа нема ни државе”, рекао је Вучевић.

Тагови:

Најновије